Formulier aanmelding lidmaatschap

Inschrijfformulier VV De Sweach

Indien je deze vraag met “JA” beantwoord, dan kom je automatisch in een overschrijvingsprocedure terecht. De Sweach meld je aan bij de KNVB. De KNVB neemt contact op met je vorige vereniging om toestemming te geven. Indien “akkoord” is de overschrijving klaar. Op A-niveau is het mogelijk dat aanvullende informatie noodzakelijk is. De ledenadministratie van De Sweach neemt dan contact met je op.

Voor welke speeldag kies je?

Ondertekende gaat akkoord dat VV De Sweach de contributie incasseert. Met het akkoord geven van dit formulier machtig je VV De Sweach de contributie, kledingbijdrage en eventuele boetes van de KNVB af te schrijven van het door jou opgegeven IBAN rekeningnummer.
De Sweach laat haar contributie incasso door Clubcollect verzorgen.

VV De Sweach draait op vrijwilligers.


Van onze seniorenleden verwachten we dat ze 1 of 2 kantinediensten per voetbalseizoen te draaien afhankelijk van het aantal leden, elftallen, wedstrijden en vrijwilligers. Je ontvangt hier bericht over indien je ingedeeld wordt.Voor welke overige vrijwilligerstaken wil je je inzetten bij onze vereniging?

Als toekomstig lid verklaar je op de hoogte te zijn van onze privacy policy en geef je aan akkoord te zijn met ons daarin beschreven beleid.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!